COACH

Food Coach

Som eksamineret ICF Coach tilbyder jeg både Food , Life og Ledelses coaching.

Jeg tilbyder coaching over længere forløb til fast pris, sessions på timepris, mulighed for “panikopkald” fra fx. supermarkedet eller på vej hjem i bilen eller opskrifts vejledning og sparring på abonnement ordning.

Jeg støtter og bakker op om kostændringer og omlægninger til fx at spise mere grønt, mindske dit madspil eller lave maden fra bunden selv, Jeg giver tips og tricks så du også kommer til at mestre madlavning som en professionel kok

Vi har alle gode minder der er bundet op på et måltid eller en enkelt ret, det kunne fx. være mormors frikadeller, eller fars pasta carbonara der dufter i hele huset, dette er dufte der vækker netop de minder i os, dette bevirker at vi bliver trygge hvilket gør os i stand til at kunne associere os tilbage til en tilstand vi gerne vil være i.

Det er præcis de mekanismer vi benytter i en food coaching, her steger, braser eller fx sylter vi sammen, vi skaber nogle pejlemærker i form af dufte, smags og sanse indtryg du senere kan bruge til at blive mindet om de beslutninger du tager for dig selv. Madlavning er dejlig uformelt hvilket gør det nemmere for dig at åbne op for din coach derfor vil du hurtigt se resultater.

Vi slutter alle sessions af med at spise hvad vi nu har tryllet op af gryderne, her får vi evalueret på forløbet, sat nye mål og evt. lavet en ny aftale.

Jeg coacher i dit køkken ud fra de behov du, din familie eller arbejdsplads har.

Til alle former for food sessions køber jeg råvare ind, jeg medbringer div, remedier hvis der er behov for det, alt dette er naturligvis med i prisen.

Priser.

Abonnement / opskriftssparring / mulighed for panikopkald pr. måned kr. 895.-

Food Coaching 1,5 time inkl. råvare, prisen variere ud fra maden der laves, typisk er prisen 1495.- kr.

Food Coaching forløb over 6 måneder, med 6 sessions kr. 8000.-

Teambulding / kokkeskole ring for pris.

Madplan og indkøbslister ring for pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *