CHEF

Private dining / Helaftens arrangement op til 5 timer kr. 4998.-

Alt er hjemmelavet af luksus råvare, fortrinsvist dansk og økologisk .

Hertil kommer fast couvertpris mellem kr.445.- – kr. 1495.-

Typisk aftales antal retter, menuer osv. individuelt ud fra netop dine ønsker.

Eksempler på private dining menuer til mellem 2-15 personer

Kammuslinger – smørstegt
Rødbedegele – panko friterede løg – grønt – lemon / røgcreme

Medallion af kalvemørbrad
Kartoffel sifon -poppede majs
Skorzonerrod – Creme sauce

Hvid chokolade
Brulé -puf – lakrids – havtorn

kr. 645.- pr couvert.

Eks. 2

Varmt røget laks
Spinattærte – asparges -frisse – vinaigrette

Helstegt okse filet
Glaserede rødder – bagte tomater
Stegte kartofler – glace

Mørk chokolade
Bagt – mousse – hindbær – karamel

kr. 445.- pr couvert.

Catering til fx. bryllupper el. konfirmationer, spørg for pris.

Wedding planner, jeg finder stedet og arrangere alt ud fra jeres ønsker og sørger for at alt køre efter bogen og lever op til jeres forventninger. Spørg for pris.

One Reply to “CHEF”

  1. Andreas er en meget dygtig og kompetent chef. Han er imødekommende og venlig, og har bestemt styr på sit kunst. Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Andreas som chef to gange indtil videre, og skal bestemt bruge ham igen. Han får den varmeste anbefaling af mig.
    6 ude a 6 stjerner skal det lyde herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *